Ukraine

Intellias увійшов до списку найкращих аутсорсингових компаній світу за рейтингом The 2021 Global Outsourcing 100

News
March 5, 2021

Intellias увійшов до списку найкращих аутсорсингових компаній світу. Йдеться про рейтинг “The Global Outsourcing 100”, який нещодавно оприлюднила міжнародна асоціація IAOP (International Association of Outsourcing Professionals). Компанія Intellias неодноразово потрапляла до рейтингу найкращих аутсорсерів світу та регулярно отримувала визнання IAOP у категорії “Rising Stars”. Цьогоріч, Intellias вперше отримує відзнаку в категорії “Leaders”. Це свідчить про постійне вдосконалення послуг компанії, а також — її стабільний ріст та прогрес.

Вибір ділового партнера завжди був нелегким завданням. Все більше компаній починає виходити за рамки традиційних уявлень про аутсорсинг. Ринок більше не зацікавлений в окремих рішеннях чи послугах — компанії прагнуть будувати довготривалі партнерські стосунки. Обираючи для роботи гнучкі та взаємовигідні бізнес-моделі, замовник особливо ретельно вивчає своїх підрядників. Global Outsourcing 100 можна однозначно назвати посібником для компаній, які саме шукають надійних бізнес-компаньйонів. Завдяки цьому рейтингу можна ретельно дослідити та порівняти потенційних партнерів.

Debi Hamil
CEO IAOP

Заявки компаній-претендентів на місце у рейтингу оцінюють за чотирма критеріями: відгуки клієнтів, отримані компанією сертифікації та нагороди, інноваційність рішень і проєкти корпоративної соціальної відповідальності. Оцінює компанії незалежна суддівська колегія від IOAP, яка має великий досвід у відборі сервісних компаній та постачальників послуг для своїх організацій. До цьогорічного колегіуму, який очолила СЕО IOAP Debi Hamill, також увійшли:

Daniel Beimborn, Professor, Frankfurt School of Finance & Management
Teresa Harris, COP, Global Supplier Relationship Manager, GE
Mary D. Lewis, COP, Sourcing Manager II, Supply Chain Management, T-Mobile
Heiko Gewald, Professor, Neu-Ulm University of Applied Sciences
Mark Zammett, COP, former Senior Director, Globa Security Assessments, CIGNA

Intellias пишається своїм визнанням на світовому ринку та обранням до категорії ”Leaders” у рейтингу IAOP. Це підкреслює високі стандарти якості, якими українська компанія керується при роботі з клієнтами. Intellias постійно зростає та вдосконалює якість своїх послуг, а почесне місце у списку ста найкращих аутсорсерів світу підтверджує репутацію компанії як надійного провайдера технологічних послуг та бізнес-партнера.

Про ІОАР

IAOP – це глобальна асоціація, яка об’єднує клієнтів, постачальників послуг та радників у спільному середовищі, заснованому на знаннях. Воно сприяє професійному та організаційному розвитку, визнанню, сертифікації та досконалості для покращення моделей та результатів бізнес-послуг. Зустрічі глав IAOP, навчання та сертифікація на курсах та семінарах IAOP, а також комунікація через соціальні медіа IAOP – усе це робиться з однією метою: покращувати результати бізнесу.Незалежно від того, чи є ви клієнтом, постачальником послуг чи радником, новачком у спільних бізнес-моделях, таких як аутсорсинг, чи досвідченим професіоналом, IAOP пов’язує вас та вашу організацію зі своїм зростаючим світовим співтовариством та ресурсами, потрібними для отримання результатів, яких ваша компанія заслуговує та вимоги. Для отримання додаткової інформації та того, як ви можете долучитись до розвитку ідей асоціації, відвідайте www.IAOP.org.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у Львові у 2002 році. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) і Саудівській Аравії (Ер-Ріяд). Зараз в Intellias працює понад 1500 спеціалістів.

У 2018 році компанія Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 – переліку приватних компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Того ж року Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців за версією DOU.ua, а у 2018 та 2020 році компанія здобула звання «Велороботодавець року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.